+1 619 500 1440 [email protected]

Oversøisk flytning

Få gratis tilbud fra oversøiske flyttefirmaer

Flytte oversøisk?
Find det rigtige flyttefirma til at hjælpe dig med din oversøiske flytning! Spild ikke tid og energi på at fare rundt. Med bare en enkel anmodning kan du indhente en række internationale flyttefirmaer, hurtigt og enkelt. Flyttefirmaerne vil kontakte dig direkte, så du kan være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning for din oversøiske flytning.

Forbered dig
Det er altid en god idé at undersøge lidt, inden man foretager nogen form for indkøbsbeslutning. Når du beder om tilbud fra intlmovers.dk., vil du kunne sammenligne og stille de forskellige priser og tjenesteydelser, der tilbydes fra en række internationale flyttefirmaer, op over for hinanden og træffe et kvalificeret valg for din oversøiske flytning.

Hvordan www.flytninger-internationale.dk fungerer

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Hjælper dig med at finde det tilbud, hvor du får mest for pengene!

Sammenligning af flyttefirmaer

At flytte oversøisk er noget særligt, og det er nok ikke noget, du gør ofte. Du vil gerne være sikker på, at du har overladt dine personlige ejendele til et pålideligt og troværdigt oversøisk flyttefirma. Når du sammenligner tilbud fra internationale flyttefirmaer, bør du sørge for, at du ved hvilke tjenesteydelser, der er del af deres tilbud.

Dette omfatter, at være bevidst om de merværdi tjenesteydelser der er tilgængelige, eller hvilke eventuelle ekstra gebyrer der kan blive pålagt

Udtalelser

“Tanken om at skulle flytte oversøisk både begejstrede og skræmte mig fra vid og sans. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle begynde! Vi brugte jeres websted, og de flyttefirmaer vi fandt, gav os meget hurtige svar.”
R. Rasmussen, Flyttede fra Esbjerg till London
Resultat: 10/10 (18-03-2012) 

“Det længste jeg har været oversøisk var over kanalen, men at flytte til USA viste sig ikke at være så stressende som jeg havde forventet. Flyttefirmaerne vi fandt ved at bruge jeres websted var professionelle og lydhøre.”
G. Sigmundsen, fra Odense till London
Resultat: 8/10 (28-02-2012) 

Er du et flyttefirma?