+1 619 500 1440 [email protected]

Internationale møbelflytninger

Bed om møbelflytningstilbud!

Har du brug for at flytte møbler internationalt?
Hvis du skal flytte til et andet land, så er det en mulighed at pakke nogle ekstra kufferter eller kasser som ekstra bagage. Men, hvis du ønsker at tage dine private møbler eller kontormøbler med dig, så har du nok brug for lidt mere specialiseret hjælp til at flytte.

Tilbud der opfylder dine møbelflytningsbehov
Du kan finde en række internationale møbelflyttefirmaer med bare et klik på en knap. At anvende intlmovers.dk er en af de hurtigste og letteste måder at få en række tilbud fra firmaer, der er eksperter i internationale møbelflytninger.

Det eneste du skal gøre er, at vælge hvor du flytter FRA og TIL, og så udfylde formularen. De internationale møbelflyttefirmaer vil svare dig direkte for at give et skræddersyet tilbud, der passer til dine særlige behov.

 

Hvordan www.flytninger-internationale.dk fungerer

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

  • Spar tid og penge!
  • 100 % uforpligtende gratis tilbud
  • Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
  • Modtag skræddersyede tilbud direkte
  • Hjælper dig med at finde det tilbud, hvor du får mest for pengene!

Sammenlign værdi, ikke prisen

Sørg for, når du modtager tilbud, at du ikke bare sammenligner tallene nederst på siden. Prisen er kun en del af den overordnede værdi, som du får fra internationale flyttefirmaer. Tag de ekstra tjenesteydelser, der kan være i tilbuddet, med i betragtning, for at få et fingerpeg om helt præcist hvad du betaler for med din internationale møbelflytteanmodning.

Husk, det billigste er ikke altid det bedste

Udtalelser

“Jeg synes, at det er en rigtig god service at hjælpe folk med at finde det rigtige firma til deres internationale flytning. Jeg var ved at blive en lille smule stresset, men det her var en let måde at gøre det på, og jeg sparede en masse penge.”
L. Jørgensen, Flyttede fra Billund till Vancouver
Resultat: 10/10
  (12-03-2017)

“Spild ikke tiden med at fare rundt, for denne side vil gøre alt det du har brug for at gøre. Jeg gik på nettet og indsendte en forespørgsel, og den næste dag havde jeg allerede nok svar til at finde ud af, hvad der var bedste for mig og min familie. Det var virkelig brugbart.”
T. Kirkelund, Flyttede fra Helsinger till Perth
Resultat: 8/10   (10-03-2017)

 

Er du et flyttefirma?