+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til USA

Få gratis tilbud på at flytte til USA

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til USA. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til USA.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til USA

Når du anmoder om en række tilbud, giver det dig muligheden for at sammenligne, hvilke former for tjenesteydelser der er tilgængelige fra de forskellige internationale flyttefirmaer, når man flytter til USA.

Sammenlign ikke bare prisen, men også de tjenesteydelser der er omfattet af prisen, for at få en god fornemmelse for de forskellige former for valør, der tilbydes.

Populære flytter til USA

De fleste mennesker, der flytter til USA, kommer fra Canada, Storbritannien, Tyskland, Australien, Frankrig, De Forenede Arabiske Emirater, Mexico, Indien, Irland og Puerto Rico. Rico.

Top 10 populære stater at flytte til

1. Californien – Los Angeles – San Francisco
2. New York – New York City
3. Texas
4. Florida
5. Illinois
6. New Jersey
7. Georgien
8. Virginia
9. Massachusetts
10. Pennsylvania

USA (USA) er det tredjestørste land i verden, der dækker et landområde på kontinentet i Nordamerika på 3,79 millioner kvadratkilometer. USA har også den tredjestørste befolkning i verden med omkring 313 millioner mennesker. Landet består af 50 stater. Hovedstaden i USA er Washington DC, og den største by i USA er byen New York.

USAs historie
Den berømte underskrift af uafhængighedserklæringen fandt sted den 4. juli 1776 for at forene de eksisterende 15 stater på det tidspunkt. USA fejrer Independence Day hver 4. juli. Efter mange års stor indvandring er USA et af de mest forskelligartede og multikulturelle lande i verden.

Klimaet i USA
På grund af det store område, som USA dækker, er vejret og klimaet betydeligt anderledes i de nationale regioner. Derfor er landet generelt nedbrudt i seks områder for at skelne vejret og klimaet.

  • Nordvestlige Stillehav: Vådeste område med milde temperaturer og varme (ikke varme) somre
  • Midt / Sydlige Stillehav: varmt vejr året rundt, med tørre forhold
  • Midtvesten: mest regn opstår i slutningen af foråret og den tidlige sommer, hårde vintre med kølige vintre og tung sne
  • Nordøst: moderat regn, kolde vintre med frostvejr og sne, med varme hyggelige somre
  • Sydøst: milde og korte vintre, behageligt vejr året rundt
  • Sydvest: varme forårs- og efterårssæsoner, varme somre men med høj nedbør og ledsagende tordenvejr

USAs økonomi
USAs økonomi er den største i verden. USA tegner sig for 41% af de globale militære udgifter og er en førende kulturel og politisk kraft globalt. De største sektorer, der bidrager til USAs økonomi, er detailhandel, energi, landbrug, produktion og finansiering.

Visa krav til USA

Visa krav til USA er meget vigtige. Arrangering af det korrekte visum til rejser til USA bør være en af dine første prioriteter. USA har et visumfritagelsesprogram, der gælder for pasindehavere fra 36 kvalificerende lande. De lande, der er inkluderet i denne liste, er Storbritannien, Australien, New Zealand, Singapore, Japan og et betydeligt antal europæiske lande. Under dette program har du lov til at rejse til USA for ophold på op til 90 dage uden visum.

Canadiske og mexicanske pas indehavere er underlagt forskellige regler med hensyn til deres ankomst og opholdstid i USA.

Hvis du flytter til USA, er dit ophold sandsynligvis uden for denne begrænsede periode, og du vil derfor kræve visum. Der er en række forskellige visumtyper til rådighed. Visummet du har brug for, vil være afhængigt af din grund til at komme til USA og behøver at blive i USA. De vigtigste to amerikanske visa er indvandrer visum og ikke-immigrant visum. Et ikke-immigrant visum er for personer, der ønsker at blive i USA midlertidigt med henblik på rejser og touring, forretning og beskæftigelse eller studere. Indvandrer visum er for folk, der ønsker at blive fastboende i USA uden nogen form for begrænsninger på deres opholdstid.

Følgende dokumenter vil blive krævet som led i din ansøgningsprocedure for visum:

• Pas – gyldig i mindst 60 dage din forventede tid i USA
• Fotografier – 2 pas godkendte formatbilleder
• Ansøgning om immigrant visum og udlændingegistrering (DS-230 del I & II)
• Borgerlige dokumenter – fødsel (og ægteskabsbevis) mv
• Finansiel støtte – Bevis for at støtte dig selv økonomisk
• Medicinske former – Bekræftelse af lægeundersøgelse og vaccinationer

Uanset dit statsborgerskab bør du altid kontakte din lokale ambassade og / eller myndigheder for de nøjagtige visumkrav for din specifikke situation for at bo, bo og arbejde i USA.

Udtalelser

”Jeg fandt et godt flytende firma med www.flytninger-internationale.dk. Jeg forventede ikke, at en bevægelse kan være så stressløs”
M. Gustav, flyttede fra Mexico til USA 16/07/2017
Resultat: (10/10) 

”Vi ledte efter et flytende firma, som kan organisere vores bevægelse fra Irland til USA. Takket være www.flytninger-internationale.dk har vi fundet et rigtig godt flytte firma.”
F. Murphy flyttede fra Galway til USA 22/08/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?