+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Tyskland

Få gratis tilbud på at flytte til Tyskland

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Tyskland. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Tyskland.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Om Tyskland

Visa i Tyskland
Hvis du flytter til Tyskland, er det første visum du skal tænke på. Folk, der bor i et af EU-medlemslandene, behøver ikke visum, kun deres gyldige pas eller ID.

Borgerne i følgende lande behøver ikke visum, hvis de opholder sig i Tyskland i en periode på højst tre måneder. Disse lande er USA, Canada, Australien, New Zealand, Singapore, Malaysia, Kroatien og Sydkorea.

Arbejdstilladelse i Tyskland
At bo i Tyskland i mere end tre måneder, kan du søge om opholdstilladelse, hvorefter det er ret nemt at få din arbejdstilladelse. Der findes forskellige former for arbejdstilladelse i Tyskland som generel beskæftigelseshvervstilladelse, faglig tysk arbejdstilladelse, selvstændig beskæftiget tysk arbejdstilladelse, tysk arbejdstilladelse for EU-statsborgere, tysk arbejdstilladelse fra Van der Elst og nogle andre afhængigt af din formål at bo.

De grundlæggende dokumenter, der kræves for en arbejdstilladelse, er dog:

• Registreringsbevis (Meldebescheinigung)
• Opholdstilladelse (Auftenhaltserlaubnis)
• Bevis for jobtilbud, dvs. et bekræftet brev fra arbejdsgiveren

Hvor man kan bo i Tyskland
Tyskland er opdelt i 16 stater med deres hovedstæder. Når du flytter til Tyskland, er det ofte svært at finde arbejde uden at tale avanceret tysk. Det er dog lettere at finde et job hos større internationale virksomheder eller virksomheder, der har engelsk som deres forretningssprog.

Disse virksomheder er ofte placeret i de store industrielle udviklede byer. Dette omfatter Frankfurt, Berlin, Hamburg, Stuttgart, München og Hannover. Disse er ofte gode valg, når man overvejer potentielle byer til dit træk.

Populære flytter til Tyskland

Udtalelser

”En bevægelse kommer med meget stress. Men de var hurtige og professionelle. De var også sjove og venlige, det var en rigtig succes. Jeg er meget glad !!”
G. Gomes, Flyttede fra Alabama til Tyskland 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

”Et perfekt træk, hurtigt og omhyggeligt!”
B. James, flyttede fra Pennsylvania til Tyskland 05/08/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?