+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Spanien

Få gratis tilbud på at flytte til Spanien

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Spanien. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Spanien.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Om Spanien

Det gode vejr og de lavere leveomkostninger i Spanien er meget attraktive for udenlandske statsborgere. Derfor er Spanien blevet et af Europas hotspots.

Sprog i Spanien
Spansk er Spaniens officielle sprog, som også kaldes Castilian. Over 72% af befolkningen i Spanien taler spansk, men nogle regionale sprog i Spanien har også en officiel status.

Galicien, som er medofficer i Galicien, er også talt i Fyrstendømmet Asturien, Castilla-León. Catalansk er almindeligt talt i Catalonien og Balearerne. Det er også anerkendt i Aragonien og Valencian Community. Det tredje medofficielle sprog er baskisk er det eneste ikke-romerske sprog i Spanien og er populært i baskiske og navarre.

NIE nummer
Folk, der ønsker at arbejde og bo i Spanien, skal have et NIE-nummer, der bliver bedt om eventuelle skatteaktiviteter som at åbne en bankkonto. Folk kan anvende det ved at få en Gestor, men det koster mere end 100 €. Folk kan gå til National Police Station og udfylde et engelsk ansøgningsskema (gratis). Du skal tage dit originale pas og en fotokopi med dig. Du kan få NIE-nummeret efter 4 ugers ansøgningsdato.

CPR-nummer
At få et socialt sikkerhedsnummer i Spanien er ikke alt for kompliceret. Du kan gå til et socialt kontor og udfylde Modelo TA.1-formularen. Denne formular er på spansk, men spørgsmålene er meget grundlæggende og nemme. Det omfatter sådanne ting som din Navn, adresse osv. Du skal tage dit pas eller spansk opholdstilladelseskort.

Sundhedspleje i Spanien
På grund af dit bidrag til det spanske socialsikringssystem er du berettiget til at få et sundhedskort og adgang til det offentlige sundhedsvæsen i Spanien. Du skal dog have et socialsikringsnummer på forhånd. Derefter kan du bruge flere tjenester, herunder mental sundhedstjeneste, specialistpleje og så videre.

Populære flytter til Spanien

Udtalelser

”Tak for at hjælpe os med at finde et flytende firma, der passer til vores ønsker. Vores kasser blev leveret meget hurtigt og movers var venlige.”
S. Lima, Flyttede fra London til Spanien 18/07/2017
Resultat: (7/10) 

”Jeg var meget nervøs for mit flyt til Spanien, men takket være www.flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
N. Brova, flyttede fra Milan til Spanien 09/08/2017
Resultat: (9/10) 

Er du et flyttefirma?