+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Schweiz

Få gratis tilbud på at flytte til Schweiz

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Schweiz. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Schweiz.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til Schweiz

Schweiz er et yderst populært rejsemål for folk at flytte til. At kende nogle vigtige aspekter ved Schweiz kan være til gavn for din flytning.

Sprog i Schweiz
Schweiz erkender fire officielle sprog, nemlig schweizisk tysk, italiensk, fransk og romansk. Tysk er det mest talte sprog i Schweiz. Desuden er de fleste etiketter og offentlige beskeder på tysk. Fransk er mere almindeligt talt i det vestlige Schweiz. Italiensk er talt i ticino og sydlige Schweiz Engelsk er også meget udbredt i Schweiz, især i forretningsmæssige aspekter.

Job i Schweiz
Folk, der ønsker at arbejde i Schweiz, skal være højtuddannede. IT- og finanssektoren er for det meste fyldt med udenlandske statsborgere. Schweiz har mangel på bioteknologer, advokater og tyske sproglærere.

Sundhedsvæsen i Schweiz
Sundhedspleje i Schweiz betragtes blandt de bedste i verden. De fleste EU-lande har gensidige lægeaftaler med Schweiz. Det betyder, at EU-borgere kan udnytte det schweiziske sundhedssystem med et EHIC-kort. Udenlandske statsborgere skal organisere deres sygesikring inden for tre måneder i Schweiz. Bemærk at sundhedsforsikring i Schweiz skal arrangeres separat for familiemedlemmer.
I Schweiz er CSS det største sygesikringsselskab.

Populære flytter til Schweiz

Udtalelser

”min erfaring med www.flytninger-internationale.dk er fantastisk! Jeg har fundet en fantastisk flytende virksomhed. www.flytninger-internationale.dk tak for din hjælpsomme hjemmeside !!”
M. George, Flyttede fra Kentucky til Schweiz 29/07/2017
Resultat: (9/10) 

”Jeg var meget nervøs for mit flyt til Schweiz, men takket være www.flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
L. Whyzo flyttede fra Singapore til Schweiz 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?