+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Nederlandene

Få gratis tilbud på at flytte til Nederlandene

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Nederlandene. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Nederlandene.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Flytter til Nederlandene

Nederlandene, også kaldet Holland, er den europæiske del af kongeriget Nederlandene. Det ligger i Vesteuropa og grænser op til Nordsøen, Belgien og Tyskland.
Nederlandene er et af de højest befolkede og geografisk lavtliggende lande i verden, en stor del af landet ligger under havets overflade.

Opholds- og arbejdstilladelse i Holland
For at få lov til at blive længere end 3 måneder, er EU-medlemsstater og et par andre stater ikke forpligtet til at få visum. For et længere ophold eller hvis du planlægger at arbejde i Holland, skal du ansøge om en “Burgerservicenummer” (BSN). Du skal registrere dig selv med dit lokale ‘gemeentehuis’. Efter din registrering modtager du automatisk BSN til din hjemmeadresse.

Hvis du ikke opholder dig i mere end 3 måneder og ikke behøver at registrere dig selv, kan du arrangere en aftale på skattekontoret for at få din BSN.

Når du har din BSN, er skattekontoret i stand til at forholde alle skatteproblemer til hver enkelt person. For eksempel skal du bruge dette nummer for at åbne en bankkonto. Desuden sikrer det sig, at du ikke behøver at betale immoderate skatter på din løn.

For alle borgere i lande, der ikke må forblive længere uden visum (undtagen EU-lande og et par andre lande), er der mulighed for den såkaldte “tilladelse til midlertidigt ophold” (MVV).

Arbejder i Holland
Generelt er lønnen i Nederlandene højere end i Spanien og Italien, men lavere end i Tyskland eller Det Forenede Kongerige. Men i mange tilfælde er ansættelseskontrakterne mindre strenge end i andre lande. For eksempel er feriedage og julebonuser ofte omsætningspapirer. Arbejdstid på fuld tid i Holland betyder at arbejde i 38-40 timer om ugen.

Sundhedsforsikring i Holland
Du skal være opmærksom på sygesikringssystemet i Holland. Alle er forpligtet til at være medicinsk forsikret. Dette gælder også for personer, der arbejder og betaler skat i Nederlandene, men ikke bor der. Selv om du måske har en sygesikring i et andet land, er det en pligt at have en sundhedsforsikring.

Populære flytter til Nederlandene

Udtalelser

”Du kan kun rose dette sammenligningssite, hvis du vil flytte billigt og kun ønsker god service og kvalitet, du skal gøre dit flow eller transport af dette firma”
G. Heckers flyttede fra Madrid till Nederlandene 13/04/2017
Resultat: (8/10) 

”Vores nødbevægelse blev organiseret i dag på www.flytninger-internationale.dk, og jeg er mere end glad, flytningen har været glat og stressende og på kort sigt! Vi vil helt klart anbefale dig inden for vores cirkel.”
D. Wishes flyttede fra London til Nederlandene 18/07/2017
Resultat: (7/10) 

Er du et flyttefirma?