+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Italien

Få gratis tilbud på at flytte til Italien

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Italien. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Italien.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Om Italien

Folket, landet
Italien fremmer billeder af utrolige mad og fristende vine. Der er også den elskede konvention af Passeggiata, dens naturskønne skønhed og meget mere. Expats, der ønsker at bo og arbejde i Italien, bør kende nogle få vigtige aspekter ved Italien.

Arbejdstilladelser til Italien
EU-borgere har ikke brug for en arbejdstilladelse, når de ønsker at arbejde i Italien. Expats fra uden for Europa skal ansøge om arbejdstilladelse, før de flytter til Italien. Din italienske arbejdsgiver er ansvarlig for at hjælpe dig med at få arbejdstilladelsen. Det provinsielle arbejdsformidlingskontor (Ufficio Provincial del Lavoro e della Massima Occupazione) er det sted, hvor man skal fremlægge bevis for.

Nogle væsentlige dokumenter er nødvendige for at ansøge om arbejdstilladelseskort:

• Pas eller officielt rejsedokument
• Visa ansøgningsskema, skal underskrives af ansøgere i nærværelse af en konsulær
• Et pasfoto
• Autorizzazione al Lavoro), udstedt af Provincial Labor Office (‘Direzione Provinciale del Lavoro – Servizio Politiche del Lavoro’)
Alle disse ovennævnte dokumenter skal være en original og en kopi.

En tilladelse til ophold for Italien
Udenlandske statsborgere skal ansøge om opholdstilladelse (Permesso di Soggiono), når de ankommer til Italien. De skal gå til posthuset for at få et “kit” og udfylde de vedhæftede blanketter for at søge om tilladelsen til ophold. Men det er ikke det samme som det opholdssted, som du ansøger om på rådhuset (kommune).

Du kan kun underskrive og dato dit kit, når du har modtaget en godkendelse fra postvæsenet i Italien. Derefter skal du betale € 14,62 for et omsætningsstempel i de lokale tobaksforretninger. Derefter vil et ID og kodeord blive inkluderet i en kvittering. Din Permit of Stay vil ankomme i form af et digitaliseret kort..

Sundhedspleje i Italien
Italien bruger både offentlige og private sundhedsvæsener. Den italienske folkesundhedstjeneste, Servizio Sanitario Nazional (SSN), tilbyder gratis eller billig service til beboere.

For EU-borgere kan du drage fordel af gensidige sundhedsaftaler. For personer uden for EU bør du anmode om et sundhedskort (tesserae sanitaria).

Udenlandske statsborgere foretrækker privat sundhedspleje til den offentlige sundhedspleje i Italien. Privat sundhedspleje i Italien er kendt for sine veluddannede læger og velrenommerede hospitaler i store byer.

Populære flytter til Italien

Udtalelser

”En bevægelse kommer med meget stress. Men de var hurtige og professionelle. De var også sjove og venlige, det var en rigtig succes. Jeg er meget glad !!”
C. Peréz, Flyttede fra Buenos Aires till Italien 26/08/2017
Resultat: (8/10) 

”Et perfekt træk, hurtigt og omhyggeligt!”
L. Carlson, flyttede fra Birmingham till Italien 05/07/2017
Resultat: (7/10) 

Er du et flyttefirma?