+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Irland

Få gratis tilbud på at flytte til Irland

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Irland. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Irland.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til Irland

Indvandring
Som med mange lande fokuserer indvandring i Irland på jobtilbud og tilgængelighed af specifikke færdigheder, og hvor der er mangler i landets arbejdsstyrke. Den gode nyhed for borgere fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde er, at de ikke behøver at have en særlig form for tilladelse, hvis de ønsker at begynde at arbejde i Irland.

Dette er forskelligt for personer, der kommer uden for EØS-borgere (bemærk at Bulgarien og Rumænien har andre krav). Du bør altid kontakte din lokale ambassade for at bekræfte de nøjagtige detaljer, der vedrører dine særlige omstændigheder med hensyn til at opnå visum og / eller arbejdstilladelse for Irland.

Der er flere måder at indvandre til Irland. Green Card Permit Scheme hjælper arbejdsgivere til en bestemt person, som giver denne person mulighed for at begynde at arbejde i Irland for det nævnte firma. Hvis det grønne kort ikke er tilgængeligt, er der også en arbejdstilladelse til rådighed under visse omstændigheder, generelt med højere lønpositioner.

Irland stiller også mulighed for en intra-Company Transfer-løsning, der tillader overførsler praktikanter eller ledere fra internationale kontorer til deres irske afdeling. Der er også en ægtefælle mulighed for personer, der er gift (eller juridisk sammen med) en arbejdstilladelse indehaver og betyder, at de ikke behøver at opfylde nogen specielle arbejdsmarkedsbehov test. Tredje niveau graduate ordning er en mulighed for ikke-EØS studerende, der har erhvervet deres primære, master eller doktorgrad på en irsk tredjeland uddannelsesinstitution, at blive i Irland i 6 måneder efter modtagelsen af deres eksamen resultater.

Arbejder og bor i Irland
Som EU / EØS / Schweiz-borger har du samme chancer for et jobtilbud som enhver anden ansøger. Det er tilrådeligt at have et jobtilbud og en arbejdstilladelse, hvis det er nødvendigt, samt en passende bolig forud for din fjernelse.

Du kan være velkommen til at søge job i den irske offentlige sektor, som den irske hær eller den irske politistyrke, men ikke den irske diplomatjeneste.

De skatter, der trækkes fra din løn, afhænger af din boligstatus i Irland. Den specifikke definition af afgifter afhænger af de dage, du bor i Irland og er skrevet i skatteangivelsen. Du vil være hjemmehørende i Irland for særlige skatter, hvis:

• Du opholder dig i 183 dage eller mere pr. Skatteår
• Du opholder dig 280 dage eller mere i to Skatteår

Finde bolig i Irland
At finde bolig i Irland er det samme som i de fleste andre lande. Du kan søge efter annoncer i avisen eller kigge på nogle boligwebsteder. Normalt er lejen betalt pr. Måned i forvejen, og der kræves normalt et depositum på en til to måneder.

Priserne på irsk bolig varierer og afhænger af den region, hvor du ønsker at bo. Priserne i Dublin er meget høje. Følgende er en indikation af gennemsnitlige månedlige priser i 2011:

• Tre værelses hus – € 1.200,-
• Enkeltværelse deling hus – € 350,-

Lej en lejebog
I Irland har du lov til at leje en lejebog. Lejebogen består af information om lejeren samt lejebetalingerne. Den skal indeholde følgende oplysninger:

•Adressen
• Ejendommens navn og adresse eller udlejerens agent
•Dit navn
• Dato, hvor lejemålet startede
• Depositum og hvis det allerede er betalt
• Lejebeløb og den dato, den skal betales
• Oplysninger om andre betalinger af tjenester
• Erklæring om grundlæggende rettigheder og pligter
• Liste over møbler og apparater

Populære flytter til Irland

Udtalelser

”Tak for at hjælpe os med at finde et flytende firma, der passer til vores ønsker. Vores kasser blev leveret meget hurtigt og movers var venlige.”
F. Siths, Flyttede fra Brisbane till Irland 29/07/2017
Resultat: (9/10) 

”Jeg var meget nervøs for mit flyt til Irland, men takket være www.flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
S. Lowa flyttede fra Liverpool til Irland 27/07/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?