+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Indien

Få gratis tilbud på at flytte til Indien

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Indien. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Indien.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Flytter til Indien

Folket, landet
Indien er et gammelt land, der har en rig kulturdiversitet og en fascinerende historie. Det er også et moderne land med udvikling af it og private banking. Indien har en stor mangel på dygtige mennesker i nogle voksende industrier, såsom fremstilling, bioteknologi og telekommunikation mv.

Opholdstilladelse til Indien
Udlændinge, der opholder sig i længere tid end 182 dage, skal have opholdstilladelse. Registreringen skal foretages i Foreigners Regional Registration Office (FRRO) inden for 2 uger efter ankomsten til Indien. Når registreringen er forsinket, vil den koste $ 30 som en bøde. FRRO har afdelinger i Delhi, Mumbai, Amritsar og Kolkata. Hvis du bor i en anden by, skal du gå til politiets superintendent (SP).

Sundhedsvæsen i Indien
Omkring 80 procent af sundhedsvæsenet i Indien leveres af private hospitaler, derfor bør udlændinge bruge private sundhedsfaciliteter i Indien. Udenlandske medarbejdere bør bemærke, at deres sundhedsforsikring er begrænset til et bestemt hospital eller nogle hospitaler i Indien. Når et udenlandsk forsikringsselskab ikke anerkendes, vil der blive betalt ekstra kontanter.

Indlands sprog
Standardhindi er det vigtigste officielle sprog i Indien, mens engelsk bruges til officielle og erhvervsmæssige formål. Urdu er for det meste talt af den muslimske demografiske. Og der er også 16 andre sprog, der tales i Indien.

Populære destinationer for flytter til Indien

Udtalelser

”Jeg havde brug for at finde det bedste og billigste flyttefirma, dette er stedet, hvor du kan finde det !!”
N. Nasser flyttede fra Abu Dhabi till Indien 07/06/2017
Resultat: (8/10) 

”Jeg flyttede fra Sydney til Indien for mit job og måtte flytte i 1 uge på grund af www.flytninger-internationale.dk Jeg kan finde et flyttefirma så hurtigt..”
O. Bazram flyttede fra Sydney til Indien 13/08/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?