+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Grækenland

Få gratis tilbud på at flytte til Grækenland

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Grækenland. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Grækenland.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Flytter til Grækenland

Grækenland visumkrav
Hvis du overvejer en flytning fra et EU-land til Grækenland, så kan du undgå mange nødvendige dokumentproblemer. Den største fordel ved et sådant træk er, at du ikke har brug for visum til dit træk. Flytning til Grækenland kræver kun et gyldigt pas eller id-kort.

Borgerne i USA, Canada, Australien, New Zealand, Singapore, Malaysia, Kroatien og Sydkorea har ikke brug for visum, heller ikke hvis de opholder sig i Grækenland i højst tre måneder. Passindehavere fra andre lande bør ansøge om visum via den græske ambassade i deres hjemland.

Arbejdstilladelse i Grækenland
Kommer fra en af EU-landene, behøver du ikke en arbejdstilladelse til at blive ansat i Grækenland. Kommer fra de fleste andre lande, skal du få visum. Du kan ansøge om opholdstilladelse inden for 30 dage efter din ankomst til Grækenland på det lokale kommunale kontor.

Gyldighedsperioden kan være fra en til (op til) fem år. Der er flere typer arbejde visum afhængigt af dine personlige forhold (selvstændig, konsulent, medarbejder, executive). Ansøgningen om arbejdstilladelse forbliver imidlertid generel for alle typer.

Forretningsmuligheder i Grækenland
Grækenland har for nylig haft en række ændringer, der har forårsaget en vis ustabilitet i økonomien. Men der er stadig muligheder og i en økonomisk krise kan det rent faktisk rense markederne i de gamle regler og skabe nye muligheder. Derfor er der gode muligheder for at trænge ind på det græske marked. Der er et enormt investeringsfelt eller åbning af nye virksomheder. Da arbejdsløsheden er over gennemsnittet, bør der ikke være noget problem med at finde medarbejdere.

Finde en lejlighed i Grækenland
Grækenland er en populær destination når det kommer til at købe en ejendom. Det gunstige klima og den sociale og afslappede livsstil er yderst tiltalende. Det er ikke overraskende, at mange vælger Grækenland som destination for at tilbringe deres pensionering. Grækenland har en række fordele i forhold til nogle andre populære destinationer. Dermed er omkostningerne ved at købe ejendomme og reducerede leveomkostninger et attraktivt tegningskort til Grækenland. Den nemmeste måde at finde lejligheden på ser på internettet eller gennem agenturet som en alternativ mulighed.

Populære flytter til Grækenland

Udtalelser

”Bare en klasse af forretninger, godt personale, hårde arbejdere og fremragende værdi for pengene!t”
M. Michels flyttede fra Melbourne till Grækenland 21/06/2017
Resultat: (9/10) 

”Du kan stole på dette flytning firma, de leverer godt arbejde! Jeg er mere end glad.”
P. Cloone flyttede fra Washington D.C. til Grækenland 01/07/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?