+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Det Forenede Kongerige

Få gratis tilbud på at flytte til Det Forenede Kongerige

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Det Forenede Kongerige. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Det Forenede Kongerige.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til Det Forenede Kongerige

Når du anmoder om en række tilbud, giver det dig muligheden for at sammenligne, hvilke former for tjenesteydelser der er tilgængelige fra de forskellige internationale flyttefirmaer, når man flytter til Det Forenede Kongerige.

Sammenlign ikke bare prisen, men også de tjenesteydelser der er omfattet af prisen, for at få en god fornemmelse for de forskellige former for valør, der tilbydes.

Hvor folk flyttede fra Det Forenede Kongerige

Det Forenede Kongerige er et populært rejsemål for folk fra Australien, USA og Frankrig.

Om Det Forenede Kongerige

Hvad skal du vide om ..

Udgifter til leveomkostninger i Det Forenede Kongerige
Leveomkostningerne i Det Forenede Kongerige er generelt høje, især i London-området.

Lavpris i Det Forenede Kongerige
Omkostninger, der er gennemsnitlige eller lave sammenlignet med andre lande, er tøj, uddannelse, sundhedspleje, ud til middag, sport og hotelomkostninger.
At få ting til dit hjem som møbler er billigere i Storbritannien sammenlignet med andre lande. Fødevarer er generelt billige i Storbritannien, det afhænger meget af, hvor du handler og i hvilket område du bor.

Høje omkostninger i Det Forenede Kongerige
Enkle grundlæggende behov som huse er højt prissat i Storbritannien. Husene i London-området er generelt meget dyre. This includes costs for electricity, fuels or gas, water and taxes. Transport er heller ikke billig. Hvis du bor i London-området, tager metroen eller “røret” den billigste måde at rejse på.
Kommunikationsomkostninger som telefon og internet er ikke billige i Storbritannien sammenlignet med andre lande.
Generelle servicekostnader er høje i Storbritannien, for eksempel hvis du har en blikkenslager. Ved at sammenligne citater for at forbedre dit hjem kan du spare penge.

Internationale skoler i Det Forenede Kongerige
Der er mange internationale skoler i Storbritannien at vælge imellem. Nogle af temaerne er helt orienteret om børn fra Amerika eller Frankrig. Vi råder dig til at vælge en skole 9 til 6 måneder før dit internationale flyt til Storbritannien. De fleste af skolerne er placeret i London-området.

Indvandring til Det Forenede Kongerige

Generelt kan britiske visumtyper opdeles i 5 grupper:

Gruppe 1
Generelt (højtuddannede indvandrere);
Iværksættere;
Investorer;
Post studie arbejde.
Gruppe 1 er et pointbaseret system. Når du holder et gruppe 1 visum, har du lov til at søge arbejde i Storbritannien og tage selvstændig beskæftigelse eller forretningsmuligheder. Der er nogle tilfælde, hvor du ikke behøver at anvende under det punktbaserede system:

  • Du er borger i de britiske oversøiske territorier;
  • Du er borger i EØS eller Schweiz;
  • Du er en Commonwealth-borger, der har lov til at blive i Det Forenede Kongerige, og hvor mindst en af dine bedsteforældre blev født i Storbritannien;
  • Der er ingen provisioner og tidsfrister knyttet til dit ophold.

På nogle hjemmesider kan du også beregne din omtrentlige antal point. På den måde kan du se dine mulige chancer før din ansøgning.

Gruppe 2
Generelt (personer med jobtilbud);
Intra virksomhedsoverdragelse;
Sportsfolk;
Religionsministre.
Ansøgere til denne visumtype skal have et tilbud fra et britisk selskab. Hvis du ikke har et jobtilbud, skal du overveje at deltage i gruppe 1-ordningen.

Gruppe 3
Lavtuddannede arbejdstagere
Gruppe 3-visummet er generelt for midlertidige indvandrere, der vil starte et sæsonarbejde i Storbritannien.

Gruppe 4
Studerende
For en ansøgning om gruppe 4 visum skal den studerende være i registret for et britisk universitet eller en uddannelsesinstitution.

Gruppe 5
Ungdoms mobilitet
Visummet er for unge, der ønsker at komme til Storbritannien og opleve det britiske liv. Regeringen annoncerer hvert år flere lande og steder, der deltager i denne ordning. Unge fra disse lande må rejse til Storbritannien. I dette tilfælde vil din regering være din sponsor for denne periode.
Hvis du er statsborger i EØS eller Schweiz, behøver du ikke ansøge om visum.

Levende og ejendom i Det Forenede Kongerige
For at identificere hver enkelt person kræver den britiske regering af organisatoriske og skattemæssige årsager, at hver indvandrer ansøger om et National Insurance Number (NIN).
Hertil kommer, at myndighederne “HM Revenue & Customs” og “Department of Work and Pensions” har brug for din NIN til at kunne følge dine opnåede bidrag. Til det skal du arrangere en aftale med “Job Center Plus”.

Udtalelser

”Jeg var meget nervøs for mit skridt til Det Forenede Kongerige, men takket være www.flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
M. Fontaine, Flyttede fra Paris till Det Forenede Kongerige 08/07/2017
Resultat: (10/10) 

”Vi ledte efter et flytende firma, som kan organisere vores bevægelse fra Melbourne til Storbritannien. Takket være www.flytninger-internationale.dk har vi fundet et rigtig godt flytte firma.”
W.Ugle flyttede fra Melbourne til Det Forenede Kongerige 04/08/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?