+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Canada

Få gratis tilbud på at flytte til Canada

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Canada. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Canada.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til Canada

Bestået af i alt ti provinser og tre territorier, er den samlede befolkning i Canada lige under 35 millioner mennesker. Hovedstaden er Ottawa, men den største by er Toronto. Begge disse byer er beliggende i provinsen Ontario.

Bor og arbejder i Canada
Der er en række permanente residente kategorier for folk at ansøge om, som omfatter:

• Faglært arbejder
• Kanadiske oplevelsesklasse
• Investorer, iværksættere og selvstændige,
• Quebec udvalgte faglærte arbejdere
• Provincial nominerede
• Sponsorere din familie

Generelt er den kvalificerede arbejdstager kategori den mest almindelige mulighed for at få ophold i Canada. Det er baseret på et pointsystem for at vurdere din kvalifikation. Din samlede score efter evaluering skal være mindst 67 point. De områder, der vurderes er du kvalifikationer, erhvervserfaring samt dine evner på engelsk (og fransk).

Sundhedspleje i Canada
Standarden for medicinsk behandling og sundhedspleje i Canada er meget høj. Du bliver nødt til at ansøge online for et medicinsk kort, når du ankommer til Canada. Du skal angive dit fødselsattest, gyldigt pas samt dit permanent opholdstilladelseskort som en del af din ansøgning.

Sundhedspleje kan variere på tværs af de forskellige provinser og territorier i Canada. Privat sygesikring anbefales til expats, der rejser ofte. At have privat forsikring giver den ekstra fordel, at ventetiden reduceres i forhold til det offentlige system.

Leveomkostninger i Canada
Sammenlignet med mange andre lande er leveomkostningerne i Canada generelt betragtet som billigere, men livskvaliteten i Canada er konsekvent høj i hele verden. Dette gør det til en meget attraktiv mulighed for mange mennesker at flytte til. I tillæg til boligomkostninger omfatter de største udgifter til dagligdagen i Canada gas (benzin), bilforsikring, opvarmning og skatter (44% af lønnen).

Af alle områder i Canada foreslås det, at de større byer i Toronto og Vancouver generelt er de dyrere byer i Canada. Den største prisforskel er i bolig- og boligomkostninger.

Populære flytter til Canada

Udtalelser

”Når du laver et internationalt træk, skal du tænke på mange ting. En af de ting, du vil glemme, er at sørge for, at du arbejder med den bedst mulige bevægelse. Flytninger-internationale.dk passe på det”
H. Spector flyttede fra New York till Canada 13/04/2017
Resultat: (8/10)

”Det var meget nemt at sammenligne citaterne. Den flyttevirksomhed, der flyttede os, var meget professionel. Tak til alle.”
F. Murphy flyttede fra Florida til Canada 01/06/2017
Resultat: (7/10)

Er du et flyttefirma?