+1 619 500 1440 [email protected]

Flytter til Australien

Få gratis tilbud på at flytte til Australien

Spar tid og energi
Du kan let og hurtigt, på bare få minutter, anmode om tilbud på flytning til Australien. Det er helt gratis at anvende www.flytninger-internationale.dk, og de skræddersyede tilbud, du modtager direkte fra de international flyttefirmaer, er helt uforpligtende.

Du kan sammenligne og se forskellene, ved de forskellige tilbud du modtager, for at træffe det bedste valg, der passer til dig og dine behov for at skulle flytte til Australien.

Fordele ved at anvende www.flytninger-internationale.dk

•Spar tid og penge!
•100 % uforpligtende gratis tilbud
•Sammenlign tilbud i nogle få enkle trin
•Modtag skræddersyede tilbud direkte
•Få mest for pengene!

Bredt udvalg ved flytning til Australien

Når du anmoder om en række tilbud, giver det dig muligheden for at sammenligne, hvilke former for tjenesteydelser der er tilgængelige fra de forskellige internationale flyttefirmaer, når man flytter til Australien.

Sammenlign ikke bare prisen, men også de tjenesteydelser der er omfattet af prisen, for at få en god fornemmelse for de forskellige former for valør, der tilbydes.

Folket, Landet
Australien er et meget populært land for folk at rejse eller flytte til. Folk går til Australien for sin fantastiske blå himmel, solskin og de hvide sandstrande. Ud over det store klima og den naturlige skønhed er der mange muligheder for at finde et job i Australien.

Find populære job
Australien har en reel mangel på højtuddannede mennesker i mange brancher, især handler folk og hvide collar fagfolk. Andre job som marketingledere, ingeniører, it, medier, minedrift, kommercielle tjenester (detailhandel, bankarbejde mv.) Er også velbetalte job i Australien.

Indvandring
Fra 1. juli 2011 er det generelle uddannede migrationsprogram ændret betydeligt. Punkttestet er ændret, og listen over kvalificerede erhverv og stat og territorielisten over kvalificerede erhverv er også blevet ændret.

På grund af disse ændringer er det første skridt at beregne pointene. Mindste score er 65 point under kriterierne. Nedenfor er nogle grundlæggende checks, der hjælper til din samlede point score:

• Alder
• Engelsk sprogfærdighed
• kvalifikationer
• Ny erhvervserfaring

Det andet trin er at kontrollere, om dit erhverv er på listen over kvalificeret erhverv. Dine point score og beskrivelsen af besættelsen vil blive seriøst overvejet og bestemt af Australian Migration Office.

Sundhedsforsikring i Australien
Australien anvender et sundhedssystem, som er puplisk og finansieret af et skaleringsbeskatningssystem baseret på den samlede skattepligtige indkomst fra beboerne. Den australske regering opfordrer dog folk til at tage privat sygesikring ud for at frigøre ventetider i det offentlige system og til valgfrie procedurer.

Der er en international aftale mellem Australien og en række andre lande med hensyn til folkesundhedssystemet, hvorved lægehjælp kan modtages under offentlige lægecentre og hospitaler.

Australien er et populært rejsemål for

Udtalelser

”Tak for at hjælpe os med at finde et flytende firma, der passer til vores ønsker. Vores kasser blev leveret meget hurtigt og movers var venlige.”
K. Adams, Flyttede fra Dunedin till Australien 29/05/2017
Resultat: (9/10) 

”Jeg var meget nervøs for mit flyt til Australien, men takket være www.flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
L. Whyzo flyttede fra Singapore til Australien 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

Er du et flyttefirma?